Smaakparels

   het verhaal nieuwsbrief contact

Het Verhaal

Natuurgebieden Maasduinen en Mookerheide
Bedrijven die zich hebben aangesloten bij het initiatief Smaakparels vormen samen een Smaakparelsnoer tussen Nijmegen en Venlo, vlak bij de Duitse grens. Ze liggen langs of in de buurt van de N271. De Top van Limburg is een prachtig wandel- en fietsgebied met een glooiend en afwisselend natuurlandschap. Er zijn veel fiets- en wandelroutes mogelijk met de landelijke knooppunten; veel korte wandelrondjes maar ook diverse etappes van het Pieterpad doorkruisen het gebied. U bent van harte welkom!

Kom voor smakelijke activiteiten naar DE top van limburg!
Smaakparels willen u graag een verrassende, en vooral smakelijke dag bezorgen. Wilt u fietsen met lekkere tussenstops, of liever een kijkje achter de schermen nemen tijdens een excursie? Een culinaire wandeltocht lopen, een kookworkshop volgen of lekker shoppen
in een boerderijwinkel?

Kies wat bij u past; de Smaakparels ontvangen u gastvrij en vertellen graag over hun bedrijf en beroep. De Smaakparels zijn zeer divers, van restaurant tot agrariër en van boerderijwinkel tot minicamping. Te veel plannen voor een dag? Ook voor een overnachting kunt u terecht bij Smaakparels; bij ons logement, hotel, vakantiewoning of minicamping.

Vragen?
Heeft u een vraag over Smaakparels? Neem dan gerust contact met ons op! Stichting Top van Limburg: info@smaakparels.nl