Smaakparels

   het verhaal nieuwsbrief contact

Kooroptreden in de Sint-Martinus kerk in Gennep met bakmiddag op het kerkplein

Frutti Confetti, Gennep

Op zondag 27 oktober brengt het projectkoor Gelderland om 15.00 uur een optreden in de Sint-Martinuskerk in Gennep met als titel: ‘Van Huis en Haard’. De Gennepse broodbakclub gaat op dezelfde middag brood bakken op het kerkplein. Beide activiteiten zijn gratis maar er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd. De broodbakclub bakt niet alleen, maar bouwt zelf ook buitenovens. Daarvoor worden bloempotten, vuurvaste stenen en kleimengsels gebruikt. Deelnemers aan de broodbakclub delen hun recepten en leren veel van elkaar. Er zijn al diverse broodjes ontstaan uit de samenwerking en ontmoeting van mensen uit diverse culturen.  

Kom luisteren en proeven en vertel jouw eigen verhaal of herinnering aan een bijzonder broodmoment!

De broodbakclub Gennep is een initiatief van de Smaakparel Frutti Confetti en is ontstaan in het kader van het ‘Jaar van de ontmoeting Gennep’. Er wordt brood gebakken door mensen uit verschillende culturen in Gennep.
We horen graag jouw bijzondere broodverhalen, recepten en natuurlijk ben je welkom om ons brood te komen proeven. Dus wil je een recept delen, heb  je een bijzonder verhaal of wil je ook een keer meebakken in de broodbakclub? Je bent van harte welkom.

Meer informatie:
mail naar: broodbakclub@gmail.com

facebook: https://www.facebook.com/broodbakclub/

Frutti Confetti

Kranenveld 15
6598 CH Heijen

06 2788 1901
info@frutticonfetti.nl
www.frutticonfetti.nl

Openingstijden

Op afspraak, alleen op locatie