Smaakparels

   het verhaal nieuwsbrief contact

Duurzaam en innovatief agrarisch ondernemen

De Swaertenberg, Afferden

De Swaertenberg is een innovatief bedrijf dat zich richt op duurzaam agrarisch ondernemen. Het bedrijf bestaat uit drie onderdelen :

  • Swaertenberg Teelt, met als belangrijk product aardbeien. Swaertenberg Aardbeien staat voor topkwaliteit aardbeien. De aardbeien zijn echte smaakbommetjes. In de periode mei-oktober zijn onze aardbeien te koop. Wij werken bij de teelt van onze aardbeien zoveel mogelijk geïntegreerd, dus met oog voor omgeving en milieu. Onder de naam Swaertenberg zijn wij in 2017 gestart met de teelt van snijheesters.
  • Greenworks is de tak voor de houtzagerij op maat. Hier verzagen wij in de regio geoogste stammen tot planken en balken tot de gewenste maten.
  • AgriConnection is druk met diverse projecten duurzame landbouw. Door inzet van nieuwe technieken, "oude" boerenwijsheid en modern datamanagement wordt samen met agrariërs, landbouwadvisering en onderzoekers gewerkt aan het verminderen van milieurisico's bij een gezonde agrarische bedrijfsvoering. Rode draad hierbij is "met minder input meer output".

De Swaertenberg

Berkenkamp 2
5851 GA Afferden

0485 517100
info@swaertenberg.nl
swaertenberg.nl

Openingstijden


Routebeschrijving